کمسار در گذر زمان

توجه به محیط زیست و توسعه فرهنگی جامع و پایدار

کمسار در گذر زمان

توجه به محیط زیست و توسعه فرهنگی جامع و پایدار

کمسار در گذر زمان

حب الوطن من الایمان _پیامبر خاتم (ص)_
با سلام و احترام خدمت همه اهالی محترم و بزرگوار کمسار و محلات همجوار .ضمن عرض خوش آمدگویی به شما بزرگواران بابت بازدید از وبلاگ کمسار .به عرض می رساند این وبلاگ با همه نقضان و کم و کاستی هایش درصدد شناسایی و معرفی چهره واقعی کمسار و اهالی محترم آن و روستاهای همجوار تشکیل گردیده و برآنست که با همت همه دوستان و اهالی محترم آن (اعم از مهاجرین ،ساکنین ) گامی در جهت معرفی تاریخچه ،موقعیت جغرافیایی،اقلیمی و فرهنگ ناب مردم آن بر دارد بنابراین انتظار می رود با ارایه پیشنهادات و انتفادات مفید و سازنده ما را یاری نمایید . منتظر ارایه مطالب مفید تاریخی ،اجتماعی ،فرهنگی ،ورزشی ،و... شما بزرگواران هستیم . تا گامی در جهت توسعه فرهنگی این روستای تاریخی بر داشته باشیم . با سپاس فراوان حمید باقری

 


دومین جلسه حامیان محیط زیست منطقه کمسار این بار به میزبانی دهیاری و شورای   روستای کمسار وبا حضور آقای وارزین سرپرست محترم دهیاری کمسار  و آقایان منوچهر کمایی و بهمن نیکروان دو تن از اعضای محترم وفعال  حامی محیط زیست ودیگر اعضای گروه حامیان محیط زیست  ( آقایان: احمدی تبریزی( مهاجر از تبریز), جعفر صحرانورد, علیرضا طاهری, محمدعلی ادیبی, حمید باقری و ابراهیم خرم دل)این بار با شعار کاهش تولید زباله، ضامن سلامت و بقای انسان و محیط زیست  روز جمعه 12-8-96در دفتر شورای کمسار راس ساعت 5 عصر برگزار گردید.


نخست برادر  ابراهیم خرم دل سخن را با نام و یاد خدا و عرض خیر مقدم به دوستان آغاز نموده, در ادامه هدف از تشکیل گروه تلگرامی" کمسار شفت و حومه- گیلان" ( حدودا 10 مرداد 96)و همچنین تشکیل " گروه حامیان محیط زیست کمسار" ( حدودا 7 مهر 96) را بیان نمود. در ادامه یکی از پیشنهادات خود یعنی  تشکیل هیأت مدیره, افتتاح حساب توسط هیأت, تشکیل صندوق حمایت از روستا" و نحوه جذب حمایت های معنوی( فکری) و مادی و شیوه و موارد استفاده وجوهات را تشریح نمودند .

سپس   آقای احمدی( با مرحوم استاد حبیب رحیمی خویشاوند است) به برخی از تجارب و آداب و رسوم تبریزی ها پرداخت: انجمن خامنه ایها و عملکرد و شیوه کار آن ها- همه مؤسسات و نهادها بیلان کار می دهند چه به أشنایان چه به غیره- شهر تبریز بی گدا است! کمک به شیوه درست و منطقی نه گداپروری- تقدیم هدایا به جای گل, شیرینی, پرده, بنر, زکات, قربانی کردن, صدقه, لباس, کفش, نان, در راه مانده و.... به صندوق واریز کرده, رسید می گیریم و بعد بیلان کار می دهند!- به گدا و معتاد کمک نمی کنند اما به خانواده اش چرا.

در ادامه  آقای وارزین در کمال نا باوری با  نا امیدی سخن را شروع نموده, بیان داشت: تشکیلات شورای بازار به شکست منجر شد- شورا بدون پول نمی تواند کاری انجام دهد- هیأت مدیره صندوق 2 نفر از شورا و دهیار, 3 نفر از بیرون باشد- صندوق باید درآمد زیادی داشته باشد تا بتواند نخست مشکلات پیش پا افتاده را حل نماید- گروه تلگرامی توسط وی تشکیل شده, شکست خورده است- برای شن ریزی کوچه ها درصدی از مردم گرفتیم- مردم در جمع آوری و تفکیک زباله همکاری نمی کنند-  کاشتن نهال کاج و خراب کردن در سیزده بدر و.....     نکته: حاضران در کمال آرامش به نوبت پاسخ بیانات ایشان را دادند.

نفر چهارم آقای محمدعلی ادیبی بودند که در زمینه زباله وسامان دهی آن پیشنهاد دادند که با تهیه یک گاری وتحویل آن در درب منازل وتغییر سطل های زباله به صورت چرخ دار گامی در جهت تسریع وتسهیل در امر جمع آوری زباله ها شکل گیرد.



اما مهمان اندیشمند چهارم ما آقای جعفر صحرانورد فرهنگ سازی را عامل موفقیت این نهادهای  مردمی در جهت تحقق اهدافشان دانستند.ومعتقد بودند که  این نوع حرکت ها در سایه کار اصولی وپایه ای وتشکیلاتی به اهدافشان نزدیک خواهند شد. صبروحوصله با جلب اطمینان را رمز موفقیت دانستند .وچنین شاهد مثال های زیادی را بیان نمودند دال بر موفق بودن این گروه ها در صورت حمایت وکار فرهنگی نمودن و صابر بودن اعضای محترم آن .ایشان کلید موفقیت را در پشتکار

و صبر دانستند.

اما عضو فعال گروه ما یعنی آقای علیرضا طاهری سخنانش را با اشاره به کارهای شکل گرفته در زمان تصدی پست در شورای گیلده اشاره داشتند که نمونه های بسیار بارزو موفقی در امور مختلف از خود به یادگار گذاسته وهمچنان با صلابت این مسیر را طی می نمایند در حالی که در روز اول هیچ بودجه ومنابع مالی جهت تامین اعتبار نداشتند.وامروز مسرورند که توانستند به کمک دوستان اهالی وحتی مهاجرین کمک شایانی در بخشهای مختلف به اقشار مردم ارایه نمایند.


اما آقای حمید باقری معتقد بود که افرادی که دغدغه های امروز محیط زیستی را در ذهن خویش دارند معمولا از فرهنگ غنی تری برخوردارند .اصرار واستمرار مطمنا عامل موفقیت خواهد بود.از مخالفین بخواهیم که اندیشه وسخن خویش را بیان نماید.ایشان معتقد بودند ما باید فرهنگ نذر فرهنگی را نزد مردم روشن وتبیین نماییم.در کارهای فرهنگی در شروع نیاز به پول نیست اگر عمل صالح وشایسته انجام بپذیرد مردم دارای سطح درک بالا هستند و یاری گر گروه خواهند بود. شفافیت کارگروه  ووحدت اهالی وبویژه جوانان ویاری جستن از دانش آموزان ومعلمین مدارس را در این راه رمز موفقیت گروه وشورا دانستند.


اماآقای  بهمن نیکروان از اعضای محترم شورا  وچهره نواندیش وپویای روستا ضمن تایید سخنان اعضای گروه خواهان یاری  جستن از همه مردم مناطق شدند.وخواهان تشکیل شورای ورزشی -شورای بازار -شورای فرهنگی و...... شدند.با ارایه بیلان کاری موافق بودند.

اما چهره مجرب شورا جناب آقای منوچهر  کمایی به نارضایتی شورا از عملکرد برخی از خانوارها و مردمانی دیگر مناطق که در هنگام تردد در برخی ار مسیرها زباله های خویش را در برخی ار مکانها رها می سازند وسبب تجمیع نامناسب زباله در برخی از مسیرها پرتردد شده است پرداختند.وهمچنین ایشان از تصمیم شورا جهت ارایه برنامه های خاص جهت تفکیک ودفع زباله هادر آینده نزدیک سخن به زبان راندند.

در پایان جلسه تصمیمات خوبی اتخاذ گردید که انشالله با عملی شدنش قدم های خوب ومثبت این

  گروه مردم نهاد جهت کمک به محیط پیرامونی  منطقه کمسار را شاهد خواهیم بود .انشالله


افزودن تصویر از فضای اختصاصی

تهیه کنندگان : ابراهیم خرمدل و حمید باقری

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۸/۱۵

نظرات  (۱)

با این اعضا طنز قشنگی نوشتید...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی